corona en praktijk – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.  Info videobellen of telefonisch consult ? zie pagina E-Health

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

meer dan fysio

 • Telefonisch consult
 • Online Therapie : E-Health
 • Life Style Coaching
 • Dry Needling Nek Rug
 • Shockwave & Echografie
 • Master Manuele Therapie
 • Revalidatie & FysioFitness

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend. Direct inplannen in de agenda

corona en praktijk

We proberen mee te bewegen met de overheidsmaatregelen en adviezen welke continu veranderen. Voorop staat uw en onze gezondheid. Deze pagina wordt dan ook dagelijks geactualiseerd en geeft u informatie over onze opening.

Van behandeling in de praktijk naar Videobellen en Telefonisch Consult  *E-Health*

 1. Ondanks dat therapie in de praktijk vrijwel niet meer mogelijk is, zijn wij voor adviezen en therapie op afstand met Videobellen en Telefonisch Consult goed bereikbaar. Zo hopen wij u zo goed als mogelijk verder te helpen.
 2. Zeer dringende noodzakelijke face to face therapie wordt bij ons alleen gegeven als er geen verhoogde kans is op Corona en als u niet tot de risicogroepen behoort. Dit gebeurt bij afwezigheid van beschermingsmiddelen op anderhalve meter afstand.
 3. Uw eigen therapeut zal op zijn of haar werkdag bereikbaar zijn voor begeleiding op afstand (telefonisch of videobellen).
 4. Er is een fysiotherapeut op de reguliere openingstijden telefonisch bereikbaar voor de screening (triage) van nieuwe klachten.

Actuele informatie RIVM

Actuele informatie Rijksoverheid

Actuele Informatie voor fysiotherapeuten

Advies en Triage voor fysiotherapeuten

Werkdagen Therapeuten