Nek en Rug – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)
Koekoekslaan 39 3121 XJ Schiedam (foto) Tel:(010) 4705043 Fax:0848685906 info@fysiospaland.nl

Fysiotherapie Spaland

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken samen met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

informatie

Wij hebben contracten met alle grote verzekeraars. Voor behandeling in onze praktijk heeft u geen verwijzing nodig.

Nek en Rug

U kunt bij ons terecht met verschillende vormen van rug en nekpijn. Door de jaren heen hebben we al veel mensen kunnen helpen om weer vrij te bewegen. Bas Haanskorf heeft sterke interesse en veel ervaring in de revalidatie en richt zich met name op het functionele herstel. Middels oefentherapie en diverse trainingsvormen wordt de rug/nek weer op niveau getraind. Daarnaast worden er leefstijl en tiladviezen gegeven. Bas Heilbron is vooral geïnteresseerd in alles wat met pijnstilling te maken heeft en richt zich als Manueel Therapeut ook op bewegen van spieren, gewrichten en zenuwbanen. Vaak worden behandelingen gecombineerd uitgevoerd. Wij werken daadwerkelijk als team en maken gebruik van ieders specifieke vaardigheden om u verder te helpen.