Wervelkolom – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

voor welke klachten zoekt u therapie?

voor welke klachten zoekt u fysiotherapie ?

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct in de agenda plannen

 

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

naar normaal

Wij willen u heel graag op de vertrouwde manier helpen.  Veiligheid, met respect voor ieders keuzes, blijft wel voorop staan. Lees daarom ons beleid naar het nieuwe normaal .

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

Wervelkolom

U kunt bij ons terecht met verschillende vormen van rug en nekpijn.

Wij werken onderling nauw samen. Zo kunnen we de beste specialisaties inzetten. Door de jaren heen hebben we zo al veel mensen kunnen helpen om weer vrij te bewegen.

Bas Haanskorf heeft sterke interesse en veel ervaring in de revalidatie en richt zich met name op het functionele herstel. Middels oefentherapie en diverse trainingsvormen wordt de rug of nek weer op niveau getraind.

Bas Heilbron (Manueel Therapeut) en Hans Polman (Manueel Therapeut in opleiding) richten zich met name op het bewegen van de wervelkolom (spieren, gewrichten, zenuwbanen). Ze beschikken over uitgebreide kennis en vaardigheden op het gebied van wervelkolomgerelateerde klachten. Voorbeelden hiervan zijn chronische pijn, uitstralende pijn, geblokkeerde gewrichten, hernia en wervelkolomstenose.

Suzanne Kersten is naast fysiotherapeut ook lifestylecoach en kan helpen uw beweeg- en gezondheidsgedrag te optimaliseren. Onze houdingstherapeut Mark Bukman kan u verder helpen met werkplek-, til- en houdingsadviezen. Carla Hertogh heeft veel kennis van osteopathie en levert geregeld een bijdrage vanuit die zienswijze.

Om te komen tot een optimaal resultaat worden behandelingen vaker gecombineerd uitgevoerd. Wij werken daadwerkelijk als team en maken dus gebruik van ieders specifieke vaardigheden om u verder te helpen.