Missie en Visie – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

voor welke klachten zoekt u therapie?

voor welke klachten zoekt u fysiotherapie ?

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct in de agenda plannen

 

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

naar normaal

Wij willen u heel graag op de vertrouwde manier helpen.  Veiligheid, met respect voor ieders keuzes, blijft wel voorop staan. Lees daarom ons beleid naar het nieuwe normaal .

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

Missie en Visie

Missie
Wij werken met cliënten samen aan het herstel van een beperking in het fysiek functioneren. Door belemmeringen weg te halen en inzicht te krijgen in klachten en eigen gedrag. Zo scheppen we de voorwaarden om de belastbaarheid te trainen.
Dit gebeurt met een mix van therapievormen welke bepaald wordt door de unieke klachten van de cliënt. De therapeuten werken nauw samen, zetten hun netwerk aan artsen in en gebruiken kennis uit de wetenschap. Zo zijn we een betrouwbare partner die kwalitatieve zorg biedt. Altijd ethisch en integer en aangepast en afgestemd aan de verwachtingen en wensen van de cliënt.

Visie
Fysiotherapie Spaland richt zich op mensen die problemen ondervinden in het bewegen. In samenwerking op meerdere fronten vormen wij een belangrijke schakel in het proces van revalideren. Door een op maat gesneden mix van therapie toe te passen weten we hierin een toonaangevende rol te spelen binnen Schiedam. Met als doel een optimale begeleiding naar een gezonder leven voor de cliënten.