Carla Hertogh – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

voor welke klachten zoekt u therapie?

voor welke klachten zoekt u fysiotherapie ?

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct in de agenda plannen

 

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

naar normaal

Wij willen u heel graag op de vertrouwde manier helpen.  Veiligheid, met respect voor ieders keuzes, blijft wel voorop staan. Lees daarom ons beleid naar het nieuwe normaal .

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

Carla Hertogh

Functie: Algemeen Fysiotherapeut

E-mailadres: carlahertogh@fysiospaland.nl

Ik ben in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik allerlei cursussen gedaan op het gebied van rugklachten en stress gerelateerde klachten. Door mijn ervaring in het hardlopen heb ik ook veel interesse in het begeleiden bij hardloopblessures.

Momenteel volg ik in Zeist de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy, waarbij ik me nu in de afstudeerfase bevind. Vanuit deze opleiding ben ik heel erg op zoek naar de oorzaak van de klacht en de relaties tussen verschillende klachten (relaties tussen orgaanklachten en gewrichtsklachten of relaties tussen gewrichtsklachten op verschillende locaties).

Mijn aandachtsgebieden zijn onbegrepen lichamelijke klachten, meervoudige klachten, chronische klachten, stress gerelateerde klachten en hyperventilatie. BIG-registernummer:49033847004

 

 

 

Terug naar overzicht