Carla Hertogh – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

Praktijk Open

We zijn volledig geopend voor bestaande en nieuwe klanten. Voorop staat u en onze veiligheid. Komt u de praktijk bezoeken lees dan even de volledige pagina https://www.fysiospaland.nl/praktijk-en-opening/

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct inplannen in de agenda

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Carla Hertogh

Functie: Fysiotherapeut - Osteopaat (i.o.)

E-mailadres: carlahertogh@fysiospaland.nl

Ik ben in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik allerlei cursussen gedaan op het gebied van rugklachten en stress gerelateerde klachten. Door mijn ervaring in het hardlopen heb ik ook veel interesse in het begeleiden bij hardloopblessures.

Momenteel volg ik in Zeist de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy, waarbij ik me nu in de afstudeerfase bevind. Vanuit deze opleiding ben ik heel erg op zoek naar de oorzaak van de klacht en de relaties tussen verschillende klachten (relaties tussen orgaanklachten en gewrichtsklachten of relaties tussen gewrichtsklachten op verschillende locaties).

Mijn aandachtsgebieden zijn onbegrepen lichamelijke klachten, meervoudige klachten, chronische klachten, stress gerelateerde klachten en hyperventilatie. BIG-registernummer:49033847004

 

 

 

Terug naar overzicht