Carla Hertogh – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)
Koekoekslaan 39 3121 XJ Schiedam (foto) Tel:(010) 4705043 Fax:0848685906 info@fysiospaland.nl

Fysiotherapie Spaland

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken samen met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

informatie

Wij hebben contracten met alle grote verzekeraars. Voor behandeling in onze praktijk heeft u geen verwijzing nodig.

Carla Hertogh

Functie: Fysiotherapeut - Osteopaat (i.o.)

E-mailadres: carlahertogh@fysiospaland.nl

Ik ben in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik allerlei cursussen gedaan op het gebied van rugklachten en stress gerelateerde klachten. Door mijn ervaring in het hardlopen heb ik ook veel interesse in het begeleiden bij hardloopblessures.

Momenteel volg ik in Zeist de opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy, waarbij ik me nu in de afstudeerfase bevind. Vanuit deze opleiding ben ik heel erg op zoek naar de oorzaak van de klacht en de relaties tussen verschillende klachten (relaties tussen orgaanklachten en gewrichtsklachten of relaties tussen gewrichtsklachten op verschillende locaties).

Mijn aandachtsgebieden zijn onbegrepen lichamelijke klachten, meervoudige klachten, chronische klachten, stress gerelateerde klachten en hyperventilatie. BIG-registernummer:49033847004

 

 

 

Terug naar overzicht