Bas Heilbron – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

voor welke klachten zoekt u therapie?

voor welke klachten zoekt u fysiotherapie ?

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct in de agenda plannen

 

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

naar normaal

Wij willen u heel graag op de vertrouwde manier helpen.  Veiligheid, met respect voor ieders keuzes, blijft wel voorop staan. Lees daarom ons beleid naar het nieuwe normaal .

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

Bas Heilbron

Functie: Algemeen Fysiotherapeut - Manueel Therapeut (Master) - Extended Scope Fysiotherapeut - Dry Needling Therapeut

E-mailadres: info@fysiospaland.nl

Ik ben fysiotherapeut /praktijkeigenaar sinds 1994 en manueel therapeut sinds 2010. In 2016 heb ik de opleiding anderhalvelijns fysiotherapie gevolgd (Extended Scope Fysiotherapeut). Recent heb ik de cursus tot MSK echografist (echografie van spieren pezen gewrichten) gevolgd. Hierin ben ik mij steeds verder aan het verdiepen. Therapeutische diagnose stellen en mensen op het juiste therapeutische pad brengen heeft mijn sterkste interesse.

Andere cursussen: rugtrainingstherapie, chronische pijn, duizeligheid, fysiotherapie bij CP en schouderrevalidatie. Daarnaast heb ik alle cursussen dryneedling gevolgd (extremiteiten, wervelkolom, kaak en hoogcervicaal). Door een voetbalblessure ooit in contact gekomen met fysiotherapie. Nu al jaren zelf therapeut met de ambitie om u snel maar vooral effectief te helpen.

BIG-registernummer: 89041668004

Specialisme: Master Manuele Therapie, diagnose stelling en bepaling zorgtraject, Dry Needling, behandeling complexe problemen

Aandachtsgebieden: Rug en Nekpijn met of zonder uitstraling, orthopedische knie en schouder aandoeningen

Nevenactiviteiten: fysiotherapie en beweegactiviteiten voor mensen met een meervoudige beperking.

Terug naar overzicht