Bas Heilbron – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)
Koekoekslaan 39 3121 XJ Schiedam (foto) Tel:(010) 4705043 Fax:0848685906 info@fysiospaland.nl

Fysiotherapie Spaland

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken samen met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

informatie

Wij hebben contracten met alle grote verzekeraars. Voor behandeling in onze praktijk heeft u geen verwijzing nodig.

Bas Heilbron

Functie: Fysiotherapeut - Manueel Therapeut (Master) - Extended Scope Fysiotherapeut - Dry Needling Therapeut en Praktijkeigenaar

E-mailadres: info@fysiospaland.nl

  • Ik ben fysiotherapeut sinds 1994 en manueel therapeut sinds 2010. In 2016 heb ik de opleiding anderhalvelijns fysiotherapie gevolgd (Extended Scope Fysiotherapeut). Recent heb ik de cursus tot MSK echografist (echografie van spieren pezen gewrichten) gevolgd. Hierin ben ik mij steeds verder aan het verdiepen. Therapeutische diagnose stellen en mensen op het juiste therapeutische pad brengen heeft mijn sterkste interesse.

Andere cursussen: rugtrainingstherapie, chronische pijn, duizeligheid, fysiotherapie bij CP en schouderrevalidatie. Daarnaast heb ik alle cursussen dryneedling gevolgd (extremiteiten, wervelkolom, kaak en hoogcervicaal). Door een voetbalblessure ooit in contact gekomen met fysiotherapie. Nu al jaren zelf therapeut met de ambitie om u snel maar vooral effectief te helpen.

BIG-registernummer: 89041668004

Specialisme: Master Manuele Therapie, diagnose stelling en bepaling zorgtraject, Dry Needling, behandeling complexe problemen

Aandachtsgebieden: Rug en Nekpijn met of zonder uitstraling, orthopedische knie en schouder aandoeningen

Nevenactiviteiten: fysiotherapie en beweegactiviteiten voor mensen met een meervoudige beperking.

Terug naar overzicht