Bas Haanskorf – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

Praktijk Open

We zijn volledig geopend voor bestaande en nieuwe klanten. Voorop staat u en onze veiligheid. Komt u de praktijk bezoeken lees dan even de volledige pagina https://www.fysiospaland.nl/praktijk-en-opening/

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct inplannen in de agenda

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Bas Haanskorf

Functie: Fysiotherapeut - Dry Needling Therapeut - Revalidatie trainer - Echografie en Shockwave

E-mailadres: Bashaanskorf@fysiospaland.nl

Ik ben in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut. En ben ook werkzaam voor CAPRI-hartrevalidatie en Rijndam revalidatie. Ik ben algemeen fysiotherapeut met als specialisatie revalidatie en geef in de praktijk ook training aan mensen met lage rugklachten. Ik heb de aanvullende cursussen dryneedling extremiteiten en wervelkolom gevolgd. In 2017 heb ik de cursus tot MSK Echografist (echografie van spieren pezen en gewrichten) gevolgd. Voor het vervolg staan nog aanvullende echocursussen gepland.

BIG-registernummer: 19065316204

Specialisme: Revalidatie en Hersteltraining , Dry Needling, Echografie

Aandachtsgebieden: Post operatieve Revalidatie, Hartrevalidatie, Rug en Nekpijn

Terug naar overzicht