Kwaliteit – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)
Koekoekslaan 39 3121 XJ Schiedam (foto) Tel:(010) 4705043 Fax:0848685906 info@fysiospaland.nl

Fysiotherapie Spaland

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken samen met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

informatie

Wij hebben contracten met alle grote verzekeraars. Voor behandeling in onze praktijk heeft u geen verwijzing nodig.

Kwaliteit

We staan voor persoonlijke zorg op maat, kwaliteitsontwikkeling en professioneel handelen in een goede sfeer. Het doel is natuurlijk een goed behandelresultaat. Hiervoor gebruiken wij onze specialisaties/kennis en goede contacten binnen de medische zorg.

Wij zijn allen BIG geregistreerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten. We zijn lid van de beroepsvereniging het KNGF. Bas Heilbron is ook lid van de Nederlande vereniging van Manueel therapeuten.

We voldoen aan de kwaliteitseisen die patienten, verzekeraars en andere partijen eisen. Middels een online enquete ,uitgezet door Qualivieuw, doen wij aan patient tevredenheidsonderzoek. Daarnaast hechten wij veel belang aan het uitbreiden van onze kennis en vaardigheden. Dit doen wij middels het volgen van scholing, collegiaal overleg en overleg met andere (para)medici. We beschikken over een ruim netwerk aan verwijzers en werken samen met verschillende partijen (o.a. Philadelphia en Ipse de Bruggen). Naast dit alles nemen wij soms deel aan wetenschappelijk onderzoek binnen de praktijk. Dit gebeurt alleen als u vooraf schriftelijke toestemming gegeven heeft.

image1 image