Kwaliteit – Fysiotherapie Spaland – Schiedam (foto)

Fysiotherapie Spaland

Praktijk Open

We zijn volledig geopend voor bestaande en nieuwe klanten. Voorop staat u en onze veiligheid. Komt u de praktijk bezoeken lees dan vooraf over onze Coronamaatregelen

Kiest u liever voor zorg op afstand ? Bezoek dan de pagina over beeldbellen en telefonisch consult: *E-Health*

meer dan fysio

Contracten met verzekeraars. Geen verwijzing nodig. ‘s Avonds geopend.

  • Revalidatie
  • Master Manuele Therapie
  • Dry Needling
  • Rug en nekpijn specialisaties
  • Shockwave & Echografie
  • FysioFitness
  • Life Style Coaching
  • E Health

Direct in de agenda plannen

 

fitheid en herstel

Wij zijn een team van gedreven, sportieve therapeuten en werken gezamelijk met u aan uw fitheid en herstel. 

Met behandeling, training en begeleiding willen wij u helpen gezonder te worden en met minder of geen klachten te functioneren in het dagelijks leven.

De voorwaarden om het lichaam weer in een herstelmodus te krijgen, zijn divers. Zo zijn de juiste mentale staat, voeding en juiste verhouding tussen rust en belasting bekende voorwaarden om goed te herstellen.

Een basisvoorwaarde is natuurlijk het optimaal functioneren van gewrichten en spieren. Zo kan minimaal verstoord bewegen van gewrichten al klachten in stand houden en belemmerend werken voor het herstel. Steeds harder trainen kan de klachten dan zelfs verergeren. Wij richten ons dan ook naast de bovengenoemde voorwaarden op de gewrichts- en spierfuncties. Zo kunnen wij u helpen de juiste vrijheid te krijgen om middels training het oude niveau te bereiken.

zorg op maat

Bent u op zoek naar persoonlijke professionele zorg op maat ? Neem dan even de tijd om te lezen wie wij zijn en of wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Kwaliteit

We staan voor persoonlijke zorg op maat, kwaliteitsontwikkeling en professioneel handelen in een goede sfeer. Het doel is natuurlijk een goed behandelresultaat. Hiervoor gebruiken wij onze specialisaties/kennis en goede contacten binnen de medische zorg.

Wij zijn allen BIG geregistreerd en geregistreerd in het kwaliteitsregister voor Fysiotherapeuten. We zijn lid van de beroepsvereniging het KNGF. Bas Heilbron is ook lid van de Nederlande vereniging van Manueel therapeuten.

We voldoen aan de kwaliteitseisen die patienten, verzekeraars en andere partijen eisen. Middels een online enquete ,uitgezet door Qualivieuw, doen wij aan patient tevredenheidsonderzoek. Daarnaast hechten wij veel belang aan het uitbreiden van onze kennis en vaardigheden. Dit doen wij middels het volgen van scholing, collegiaal overleg en overleg met andere (para)medici. We beschikken over een ruim netwerk aan verwijzers en werken samen met verschillende partijen (o.a. Philadelphia en Ipse de Bruggen). Naast dit alles nemen wij soms deel aan wetenschappelijk onderzoek binnen de praktijk. Dit gebeurt alleen als u vooraf schriftelijke toestemming gegeven heeft.

image1 image